Vernieuwingen van Camping Bosbad Zwinderen

Op deze pagina vindt u de historie van de camping en de vernieuwingen die wij als campingeigenaren hebben aangebracht.

Innovatie, vernieuwing en verbetering vinden wij erg belangrijk.

Als u nog tips heeft voor ons horen we het graag.

Hoe verder u naar beneden scrolt hoe verder u in het verleden komt van de camping.

Veel kijk en lees plezier!

april 2017

Afbouw sanitair 

Bekijk hoe het nu is!

oktober 2016

Voortgang sanitair gebouw

April 2016

Met een vertraging van 6 weken zijn de luxe chalets geplaatst. Dit kon allemaal maar net, dinsdag geplaatst en zaterdag de eerste huurders er al in. Klik hier voor meer informatie over de chalets.

Maart 2016

Klimtoestel geplaatst.

Februari 2016

Het heeft even geduurd maar de vergunning is rond! Er is direct een start gemaakt met het bouwen van een nieuw verwarmd sanitair gebouw. De verwachting is dat dit eind 2016 voltooid is.

April 2015

Het eerste seizoen hebben wij, als eigenaren, in een huis in het dorp gewoond. We kwamen er al snel achter dat het veel beter en handiger was op in de buurt van je klanten te zijn. Wij zijn aan de slag gegaan met de gemeenten en provincie om het voor elkaar te krijgen om op de camping te mogen wonen. Uit eindelijk is dat gelukt.

Het oude huisje(schuur) eraf. We hebben nu ons heerlijke optrekje op de camping zo dat we de gasten nog beter van dienst kunnen zijn.

September 2014

Het Bosbad bouwde, in overleg, een nieuwe kiosk (snackbar) en slechtweer accommodatie. Dit werd deels gefinancierd door de nalatenschap van Lucas Zwaan, vandaar ook de naam ‘’Zwaanstee”. Nu genieten we van een ruime en werkbare kiosk, en de zwemmers kunnen bij minder weer in de slechtweer accommodatie verblijven

April 2014

Er is druk overleg geweest met verschillende partijen over het huren van de ingerichte tenten, echte bleek dat zo duur te zijn dat het voor de gasten onbetaalbaar werd. Toen hebben we uitgezocht of in eigen beheer een idee was, en ja dat was het. We hebben 4 luxe ingerichte tenten aangeschaft met inventaris. Laat de zomer maar komen!

Maart 2014

Hier wordt hard gewerkt aan de afwerking, alle NUTS voorzieningen zitten in de grond en zijn aangesloten. Nieuwe verharde paden, en de velden worden opnieuw ingezaaid.

Februari 2014

Om de afwatering van de kampeervelden te verbeteren werden alle sloten uitgegraven, en nieuwe duikers aangelegd onder door de weg. Direct begon het water hard te stromen! Op het laagste punt van de camping is een dam gebouwd met een keerklep, waardoor bij veel regen het water niet terug de camping op kan lopen. Maar uiteraard schijnt in de zomer vooral het zonnetje!

Oktober 2013

Camping zonder Wi-Fi kan niet, dus ook daar is aan gedacht. door het aanbrengen van onze masten heeft de hele camping Wi-Fi dekking en kan iedereen dit gratis gebuiken.

November 2013

De "van keulen" sanitair unit wordt gebracht! Na een likje verf en bestrating er om heen ziet dit er weer heel anders uit. Nu kunnen de campinggasten tenminste prettig douchen en naar het toilet!

September-oktober 2013

Er is ook gelijk gestart met het aan leggen van nieuwe NUTS voorzieningen zo heeft nu elke plek zijn 16 ampère stroom, water en afvoer.

September 2013

Sinds 1 week zijn wij eindelijk, na een half jaar onderhandelen, bankzaken en vergunningen regelen, eigenaar van Camping Bosbad Zwinderen. Als eerste zijn we begonnen met het afvoeren/slopen van de oude stacaravan's, schuurtjes en veranda's.