Kamperen op een camping met zwembad

Kamperen op onze camping houdt in, ruimte, natuur, groen, veel speelplezier voor kinderen en ontspanning voor volwassenen. Of u nu een actieve of een ontspannen vakantie zoekt, het is te vinden op Camping Bosbad Zwinderen.

 

Wij bieden verschillende soorten campingplaatsen aan. Zo zijn er plaatsen met veel privacy, waar u aan drie kanten omringt bent met bossen en hagen. U moet er dan ook niet van schrikken dat er 's avonds een konijn of eekhoorn langs loopt.

U kunt ook kiezen voor een open veld waar u uw kinderen kunt zien spelen in de speeltoestellen en meer contact kunt hebben met uw buren.

U kunt bij het boeken aangeven welke plaats u voorkeur heeft.

Unieke kampeerplaats in Drenthe

Kamperen op onze camping is kamperen met enige luxe. Alle campingplaatsen zijn voorzien van elektra (16 ampère), water en riolering om in uw gemakken te voorzien. Op het hele terrein van de camping is gratis Wi-Fi aanwezig. Centraal op de camping staat een toiletgebouw met toiletten, douches, afwasplaatsen en een babyruimte.

 

Op bestelling kunnen in de ochtend verse broodjes gebracht worden. Tevens is er in onze kiosk, patat, snacks en ijs verkrijgbaar.

 

Animatie

In de hoogseizoensweken is er animatie voor de kinderen. Er wordt maandag tot vrijdag elke dag wat georganiseerd, dit  kan variëren van knutselen, een spel, een speurtocht door het bos of lekker bij het kampvuur marshmallows en broodjes bakken.

Plattegrond van SVR camping in Drenthe

Camperplaatsen

Op Camping Bosbad Zwinderen zijn 3 camperplaatsen.

De camperplaatsen zijn met asfalt verhard. De plaatsen zijn zo aangelegd dat u met uw camper op de verharding staat en met uw luifel of voortent op het gras. De relatief grote plaatsen 150-300m2 zijn net als de kampeerplaatsen voorzien van een 16 ampère aansluiting, water en een afvoerputje.

 

Camperplaats Drenthe met zwembad

U bent van harte welkom met uw eigen caravan, vouwwagen, tent of camper. Ook kunt u compleet ingerichte tenten of chalet huren.